Ásványpárna

Ásványok

a világ minden tájáról

Az ásványokat keletkezésük során számos erő és számos anyag hatása veszi körül. A Föld mélyén lévő földtani anyagok, nyomás, hő, egyéb összetevők hatására a részecskék összerendeződnek. Így a speciális anyagok, a speciális viszonyoknak köszönhetően, speciális rezgésű és összetételű szerkezetekké alakulnak. Így alakulnak ki a kristályszerkezetek. A kristályszerkezetek egyedi rezgései különböztetik meg az ásványokat egymástól.

Amikor a gyógyító ásvány bekerül az ember aurájába, ez a rezgés hatást fejthet ki az emberi test energiamezőjére. A gyógyító kövek rezgése feloldhatja az energiamező blokkjait, semlegesítheti a negatív rezgéseket. Bizonyos emberek érzékenyebbek, mások kevésbé ezen energiákra.

A testen belül az egyes szerveknek más-más rezgésük van. Ezért is van az, hogy a különböző szervi problémákra más-más gyógyító ásvány való. Valamelyik szervünk megbetegedése az adott szerv energiaháztartásának felborulásával jár együtt. A megfelelően kiválasztott ásvány segíthet „visszahangolni” a beteg szervet az eredeti rezgésére, ezzel támogatva annak gyógyulását.

Indrija világa

Ásványaink a  világ minden tájáról érkeznek és a szegedi, Indrija Világa ásványstúdiónak köszönhetően jutnak el a párnáinkba. Indrija Világában, egy harmonikus, nyugodt környezetben fedezheted fel a természet kincseit, az ásványok csodálatos világát, a saját kreativitásodat, és elmerülhetsz az alkotás örömében. Többéves tapasztalattal várják az ásványok iránt érdeklődőket Szeged belvárosában (Gutenberg utca 5.), ahol mindenki saját kezűleg készíthet ékszereket, kedvenc ásványaiból.

Since 2000

Ametiszt

Csillapíthatja a haragot, stresszt, félelmet, bánatot, valamint enyhítheti és elmulaszthatja a sötét, szomorú gondolatokat.

Természetes nyugtató, blokkolhatja a geopatikus stresszt (pl. számítógépek káros sugárzásait) és a negatív környezeti energiákat. Megszüntetheti az álmatlanságot és nyugodt alvást biztosíthat.

Különleges tisztító és gyógyító képességei lehetnek. Erősítheti a tisztító és kiválasztó szerveket, valamint az immunrendszert.

Rendkívül hatékony védelmező kő. Megszüntetheti az agy hiperaktivitása okozta álmatlanságot és védelmet nyújthat az ismétlődő rémálmok ellen. Fokozhatja az emlékezőtehetséget, fejlesztheti az eltökéltséget és támogat abban, hogy megvalósítható célokat tűzzünk ki magunk elé.

Az ametiszt egyensúlyt teremt mindenben, fejlesztheti az érzelmi kiegyensúlyozottságot.

Rózsakvarc

A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Ez a legfontosabb kristály a szív és szívcsakra számára, a szeretet igazi értelmére tanít.

Nyugtathat, biztathat és kitűnő hatása lehet krízis idején. Elősegítheti a békés, regeneráló alvást.

Minden szinten megtisztíthatja a szívet, mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosíthat.

Elősegítheti a békés, regeneráló alvást.

Lapis Lazuli

A Lapis Lazuli gyorsan oldhatja a stresszt, mély békességet biztosíthat. Növelheti a személyes és spirituális erőt. Lenyugtathatja a zaklatott elmét, segíthet elaludni.

Legyőzheti a depressziót, jótékonyan hathat a légző- és az idegrendszerre, valamint a torokra, a gégére és a pajzsmirigyre, a tisztítást végző szervekre, a csontvelőre, a csecsemőmirigyre és az immunrendszerre. Javíthatja a halláskárosodást és serkentheti az immunrendszert. Gyógyíthatja a bőrproblémákat, segíthet legyőzni az elvonási zavarokat és csillapíthatja a szorongást vagy az alváshiány miatt kialakuló fejfájást.

Enyhítheti a fájdalmat, különösen a migrénes fejfájással együtt járót. Csillapíthatja az álmatlanságot és a szédülést, csökkentheti a vérnyomást.

Fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten egyaránt harmóniát teremthet. Mély belső tudást eredményezhet.

Ónix

Az ónix egy védelmező kő, amely a negatív energiák ellen védhet. Csökkentheti a befolyásolhatóságunkat, növelve így az önbizalmunkat, egészséges egonkat.

Egyensúlyba hozhatja a külsőnket a belsőnkkel, így magabiztosabban mozoghatunk a világban. Stabilitást, ellenállóképességet, kiegyensúlyozottságot biztosítva ezáltal.

Bánat és melankólia esetén is hatásos lehet.

Erős hatással lehet az agy tevékenységére, javíthatja  a koncentrációt.

Hegyikristály

A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön.

Ez a kristály mindig annak az energiának a rezgésszintjén fejtheti ki hatását, amely nélkülözhetetlen a gyógyulásunkhoz. Az energiát a lehető legtökéletesebb állapotban hasznosíthatja, hatása visszanyúlhat egészen a rendellenesség kialakulása elé.

Tisztíthatja és erősítheti a szerveket.

A többi kristály hatását erősítheti fel és hangolhatja egybe.

Kapcsolódjon hozzánk

Kövessen Minket online