Ásványpárna

Kapcsolat

Írjon nekünk

Email

info@asvanyparna.hu

Messenger

m.me/Asvanyparna

Telefon

+36 70 623 5965
Marsi Enikő

Gyakran Ismételt kérdések

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány fontos kérdést és választ

Egyszerre természetesen csak egy betét használható, de a betétek cserélhetőek.

Meg kell adni, hogy milyen problémára szeretné használni az ásványok erejét. Ásványszakértőnk meghatározza az ásványok fajtáját és mennyiségi összetételét. Ezek után megrendeljük az ásványokat és elkészítjük a betétet. Ez egy picit hosszabb időt vesz igénybe, mint az alap modellek elkészítése.

Igen, ennek semmi akadálya nincsen. Ha valaki önmaga szeretné kiválasztani az ásványokat, akkor mi azokkal fogjuk elkészíteni a párnát.

Igen! Ha a mi hibánkból adódik a hiba, akkor a javítás díjtalan. Egyéni egyeztetés szükséges!

Igen, mert úgy oldottuk meg a párna összeállítását, hogy az ásványos betét kivehető legyen. Így a párnatest mosógépben mosószerrel mosható, míg az ásványos betét kitehető a napra vagy tiszta folyó vízzel tisztítható.

A végső verzió elkészülte előtt több tesztpárna volt. Először nem csiszolt ásványokat használtunk, az egy picit érezhető volt. Aztán áttértünk a csiszolt golyókra. Még itt is játszottunk a méretekkel azért, hogy semmiféle nyomás ne érződjön. A kétrétegű felnőtt párna elbírja a 8 mm-es gyöngyöt, míg az egyrétegű gyerekpárnába 6 mm-es gyöngy kerül. Így már egyáltalán nem érezhetőek a gyöngyök a párnában.

Elindultunk

Kövessen minket

+ 36 70 623 5965

35

Ásványgolyó

1-2

Pihe-Puha réteg